Going on Instagram follow sprees

Da li Instagram Follow-Unfollow funkcionira?

Drugim riječima, metoda follow unfollow Instagram je kada ljudi prate puno računa, a zauzvrat traže samo follow-a. Ako ne dobiju povratni odgovor u određenom vremenskom roku, odjavit će vas. Čak i ako ih slijedite unatrag, većinu vremena i dalje će vas prestati pratiti.

To je vjerovatno najveća i najčešća griješka koja se događa. Pogledajte profil i uvjerite se da račun ima 500 sljedbenika. 

Dobro, nema ništa loše u tome, ali onda pogledajte i vidite da prate 5000 računa. Pet tisuća?!
Molimo vas da ne pratite račune samo da biste stekli sljedbenike.
Može vam zabraniti i Instagram račun ako ne znate što radite.

Cijela poanta praćenja naloga na Instagramu je stjecanje inspiracije, motivacije i zabave od njih; nije samo za praćenje.

Ponekad je dobro pratiti račun jer možda mislite da bi oni mogli biti vaš idealan čitač, ne nužno zato što vas zanima njihov sadržaj. Koristite svoj follow kao mali prijateljski val, govoreći: "Hej, dođite na moj profil, mislim da imam neki sadržaj u kojem biste mogli uživati." Ponekad to prate, a ponekad ne.
Ako stupite u kontakt s njima i dalje ne dobijete pratnju, pretpostavite da ih vaš sadržaj ne zanima. U ovom trenutku prestanite pratiti, jer vjerovatno niste pravi međusobni par. Međutim, ako i dalje prate, shvatite to kao što ste upravo uspostavili vezu s nekim kome nadam se možete poslužiti vrijedan sadržaj.

Međutim, postoji nekoliko besplatnih mobilnih aplikacija za alat za upravljanje Instagram računom koji će vam pomoći da prestanete pratiti korisnike koji vas ne prate i prate korisnike koji vas prate.


Samo provjerite google play za glavne teme

Followers & Unfollowers

FollowMeter - Prestanite pratiti analitiku za Instagramu